Tagrenovering i høj kvalitet i Nordsjælland

Gid taget på dit hus ville holde for evigt, ikke? Det kunne være skønt, men sådan forholder det sig desværre ikke. Står du overfor en tagrenovering, og ønsker du professionel hjælp, kan vi hos Nordsjællands Tagdækning give dig den hjælp, du og dit tag har brug for. Vores erfarne team af tagdækkere sikrer, at arbejdet udføres korrekt og effektivt, og vi bruger kun de bedste materialer på markedet. Ring i dag og få et uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Få den rette tagløsning

Hvis dit tag er beskadiget eller forældet, kan det føre til problemer, som utætheder, høje energiregninger og endda skader på din ejendom.

En tagrenovering kan hjælpe med at forhindre disse problemer og beskytte dit hjem. Nogle gange er en tagreparation nok, andre gange skal der et nyt tag til.

Vi tilbyder en række forskellige tagtyper, så du kan finde den bedste løsning til dit hjem.

Kontakt os for et tilbud

Har dit tag brug for en tagreparation?

Tagrenovering eller tagreparation kan være mange ting. Det kan være reparationer af eksisterende tagkonstruktioner, eller det kan være udskiftning af tag. 

Opgaver, vi kan løse for dig:

Vi er et topprofessionelt tagfirma med mere end 25 års erfaring i branchen. 

Indhent pris på tagrenovering

Mange af vores kunder efterspørger, en standardiseret pris af vores tagrenoveringer eller udskiftning af tag, men det er ikke så ligetil. 

Vores priser afhænger af, hvilken opgave der er tale om. Opgaver er forskellige, og der er stor forskel på, om vi skal lægge helt nyt tagpap, nyt eternittag eller lave en mindre renovering af tag. 

​Derudover er der stor forskel på, hvor store skader, der skal udbedres. Derfor kommer vi altid ud og taler med dig, om netop dit projekt, før vi giver et tilbud. 

Det er uforpligtende, og ofte kan vi sammen finde den bedste løsning for dig og din tagrenovering. 

Vi kan dog med sikkerhed sige, at du får konkurrencedygtige priser og erfaren rådgivning hos os.

kontakt os

Vi laver tagrenovering i hele Nordsjælland, København, Roskilde. Holbæk, Farum, Hillerød, Rungsted, Vedbæk og Jægerspris, men har du opgaver uden for disse byer, kommer vi også gerne til dig.

​Få professionel tagrenovering, før det er for sent 

Har du akut brug for tagrenovering, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores professionelle tagdækkere er klar til at rykke ud og hjælpe dig.

Er dit projekt ikke nær så presserende, kan vi hjælpe dig sikkert og roligt i gang.

​Fang os på telefon 40 41 81 11 eller på mail ser@n-tag.dk – så taler vi om dit projekt og giver dig et uforpligtende tilbud.​

Før
Efter

Tagløsning med listedækning

Sedumtag, grønt tag eller grønne tage
Før
Efter

Sedum