Grønne tage - et bæredygtig valg 

Grønne tage, eller sedumtag er for alle, der ønsker mere biodiversitet, da taget består at planter, som lægges som tagbelægning.

Så hvis du leder efter en smuk måde at gøre din bygning eller bolig mere bæredygtig og miljøvenlig på, bør du overveje at investere i et grønt tag.

Grønne tage kan både installeres på flade tage og på skrå tage, og de kan tilpasses til forskellige bygningstyper.

Hvis du har interesse i grønne tage og overvejer at installere et grønt nyt tag, er det vigtigt, at arbejde sammen med en erfaren tagdækker, der kan hjælpe med at designe og installere et tag, der passer til dine specifikke behov og krav. 

Sørg også for at undersøge de lokale regler og regulativer for grønne tage, da der kan være specifikke krav til installation og vedligeholdelse af grønne tage i dit område.

Vi leverer grønne sedumtage til privatpersoner og virksomheder 

Kontakt for at høre mere

Fordele ved et sedumtag 

Grønne tage er et stadig mere populært valg, da de tilbyder en række fordele, udover deres store æstetiske værdi. 

Hvordan dit grønne tag skal opbygges, afhænger af den løsning du ønsker, vi kan rådgive dig i forhold til den konstruktion du har, så du får den mest optimale grønne løsning på dit tag. 

Sedum er en plante, der trives godt på tagflader og kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid på op mod +30 år.

En typisk sedumtag opbygning består af flere lag, der hver især bidrager til tagets funktionalitet. 

  • Det nederste lag er ofte en vandtæt membran, der beskytter taget mod fugt og vandindtrængning. Over membranen placeres et drænlag, der hjælper med at opsamle og lede vandet væk fra taget.
  • Et grønt tag holder på store mængder vand, der ellers ville løbe direkte i kloakken. På den måde forebygger dit sedumtag oversvømmelse. 
  • Opbygningen af et grønt tag, bidrager til at reducere energiforbruget i din bolig, ved at give en isolerende effekt hele året rundt. 
Image 1 Image 2

Et veludført grønt tag, kan give mange års glæde og minimal vedligeholdelse.

Hvis du er interesseret i et sedumtag eller har spørgsmål til opbygning af et grønt tag, kontakt os gerne. 

Kontakt os for en snak

Hvad koster et grønt tag

Prisen på grønne tage afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen af taget, tagets hældning, valg af materialer og basiskonstruktionen, derfor er der ikke en standardpris desværre.  

Dog kan vi love, at vores priser altid er konkurrencedygtige.

Få et tilbud på dit nye grønne tag

kontakt os på telefon 40 41 81 11 eller på mail ser@n-tag.dk for en snak og et uforpligtende tilbud. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at få et bæredygtig og smukt sedumtag. 

Vi besvarer også gerne de spørgsmål, du måtte have omkring opbygning af et grønt tag, 

Vores kundekreds spænder bredt. vi har kunder i hele Nordsjælland, København, Roskilde. Holbæk, Farum, Hillerød, Rundsted, Vedbæk og Jægerspris., men har du opgaver uden for disse byer, kommer vi også gerne til dig.