Nyt tag Nordsjælland - udført med høj kvalitet 

At investere i et nyt tag eller udskiftning af tag, kan være en af de mest gavnlige beslutninger, du kan træffe for dit hjem. Ikke alene vil det forbedre udseendet af dit hjem, men det vil også beskytte det mod skader og forbedre dets energieffektivitet og værdi.

Tagfirma med +25 års erfaring

Når du vælger et nyt tag, er der flere faktorer, du skal overveje, herunder materialer og stilart. Der er forskellige typer af tagmaterialer at vælge imellem. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige tagtyper og stilarter. Vores erfarne team af tagdækkere, vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem, når du skal have nyt tag.

Vi har 25 års erfaring med tagdækning og tagrenovering, og det kan du nyde godt af, når vi kommer og udfører et stykke tagarbejde for dig, herunder: 

  • Tagdækning med tagpap på boliger, skure, garager, tilbygninger og meget mere
  • ​Tagrenovering og tagreparation 
  • Rådgivning om materialer 
  • Grønne tage/sedumtag

Kontakt os for et tilbud

​5 fordele ved at få professionel hjælp

At have et godt tag over hovedet, er en af de vigtigste investeringer, man kan lave i sit hjem.

Det er vigtigt, at taget lægges rigtigt, så regn ikke trænger ind i sprækker og revner, og usynlige fugtproblemer vokser med årene. Du kan forsøge dig med at lægge et nyt tag selv, men gør du det ikke rigtigt, kan efterregningen blive langt større, end de penge, du sparer ved at gøre det selv.

Derfor er det vigtigt, at vælge en professionel tagdækker til at udføre arbejdet. Her er nogle af fordelene ved at bruge en professionel tagdækker, når du skal have nyt tag.

​En professionel tagdækker kan hjælpe dig med:​

  • Ekspertise: En professionel tagdækker har den nødvendige ekspertise til at udføre arbejdet korrekt. 
  • Sikkerhed: Tagarbejde kan være farligt, især hvis det er på et højt tag eller på en skråning. En professionel tagdækker har det nødvendige sikkerhedsudstyr og -procedurer, for at udføre arbejdet sikkert.
  • Garanti: En professionel tagdækker vil give en garanti på deres arbejde, når de har lagt et nyt tag. 
  • Materialer: Som professionel tagdækker har vi adgang til de bedste materialer på markedet.
  • Tag og regler: Vi sikrer at arbejdet udføres i overensstemmelse med lokale bygningsregler og -standarder.

Kontakt os

Hvad koster et nyt tag?

Vi kan ikke give dig et generelt svar på, hvad prisen på et nyt tag er. Et helt nyt tagpaptag vil f.eks. koste mere end en tagrenovering. Vi tager altid udgangspunkt i din specifikke opgave.

​Dog kan vi love, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Du får derfor en tagløsning, der matcher priserne hos vores konkurrenter, og vi leverer altid til aftalt tid og pris. 

Kontakt os og få et tilbud

​Ring for et godt tilbud på nyt tag

Kontakt os i dag for at få en gratis konsultation og et prisoverslag for dit nye tag. 

Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med at beskytte dit hjem og spare penge på lang sigt.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 41 81 11 eller på mail ser@n-tag.dk for en snak og et uforpligtende tilbud. 

Vi vil gerne hjælpe dig og give dit hus det tag, det fortjener.

Vores kundekreds spænder bredt. Vi har kunder i hele Nordsjælland, København, Roskilde. Holbæk, Farum, Hillerød, Rungsted, Vedbæk og Jægerspris, men har du opgaver uden for disse byer, kommer vi også gerne til dig.
 

Før
Efter

Tagløsning med listedækning

Sedumtag, grønt tag eller grønne tage
Før
Efter

Sedum